UA-9527906-1

FIÓK LÉTREHOZÁSA

AKCIÓ!

Microsoft SharePoint Designer 2007 oktatóvideó

6 000 Ft 3 000 Ft

Leírás

Tisztelt Érdeklődő!

Ez az oktatóvideó a MS Office 2010-es oktatóvideó sorozat ötödik része. A sorozat az MS Office 2010-es programcsomag következő elemeinek használatát mutatja be: Excel, Access, Word, PowerPoint és SharePoint Designer 2007, valamint IT alapismeretek.

A SharePoint Designer oktatóanyag az emelt- és középszintű érettségire, az ECDL vizsgára, vagy a különféle OKJ vizsgákra készülőknek nyújt hatalmas segítséget. Az említett vizsgafajtákból találhatunk több megoldott vizsgafeladatot a lemezen. Az oktatóvideó azonban sokkal inkább a weblapkészítés technikájáról szól, sem mint a 2007-es programverzió „sablonos” bemutatásáról. Magát a programot egy-egy konkrét probléma megoldásán keresztül ismerheti meg felhasználó. Azért választottam ezt a metodikát, mert sokéves oktatói tapasztalatom alapján ez a megfelelő tudás megszerzésének egy sokkal hatékonyabb, s gyorsabb módszere, s a ma vizsgára készülők ezt sokkal szívesebben választják. Az oktatóvideót tartalmazó lemezen elhelyeztem egy több mint 300 oldalas tankönyvet is, elsősorban azok részére, akik pontosan és részletesen szeretnének megismerkedni a program nyújtotta lehetőségekkel. Az oktatóanyagot használhatják teljesen kezdő felhasználók is, akiknek a munkáját a gyakorlati feladatmegoldáson túl elméleti alap- és háttérismeretek részletes bemutatása, és alkalmazása segíti.

PÉLDA OKTATÓVIDEÓ:

OKTATÓVIDEÓ-LISTA:

A Microsoft SharePoint Designer 2010 oktatóvideók:

  1. Bevezetés (26 perc)
  2. ECDL 7. moduljából 1 feladat megoldása 1. rész (35 perc)
  3. Középszintű érettségi feladat megoldása 1. rész (19 perc)
  4. Középszintű érettségi feladat megoldása 2. rész (34 perc)
  5. Elektronikus levelezés elméleti bemutatása (26 perc)
  6. Elektronikus levelezés gyakorlati bemutatása (14 perc)
  7. ECDL 7. moduljából 1 feladat megoldása 2. rész (17 perc)
  8. Internet szolgáltatások rövid elméleti bemutatása (11 perc)
  9. ECDL 9. moduljából 1 feladat megoldása (43 perc)
  10. Emelt szintű érettségi feladat megoldása (40 perc)

Ebből az oktatóanyagból  a feladatmegoldásokon túl az IT ismeretek, ezen belül is az elektronikus levelezés, és az internethasználat elsajátításához, az informatika és informatikai alapismeretek szóbeli érettségi vizsgára történő felkészüléshez kapunk bő segítséget.

Üdvözlettel: Csatlós István

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

FEL