UA-9527906-1

FIÓK LÉTREHOZÁSA

AKCIÓ!

Hálózati operációs rendszerek: Windows szerverek használata oktatóvideó

16 500 Ft 15 000 Ft

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Formátuma: 1280×720-as felbontású mp4-es videó

Tervezett fejezetei:

  • Windows szerver alapú hálózatok
  • Linux szerver alapú hálózatok
  • Hálózatbiztonság

Teljes időtartama (az elkészült Windows fejezet esetében): kb. 19 óra!

Kiegészítő forrásanyagok a videókhoz: Telepítő ISO fájlok a virtuális gépekhez, melyek összesített mérete: kb. 23GB. Ez a méret azonban túl nagy egy DVD-n történő elhelyezésre, ezért Úgy döntöttünk, hogy csak külön kérésre ajánljuk fel letöltésre az ez iránt érdeklődőknek. Iskolai (ill. otthoni) használat esetén ugyanis mindenkinek rendelkezésre állnak a virtuális gépek telepítéséhez szükséges állományok a rendszergazdáknál. Valamint gyakoroltató feladatsorok, ill. elméleti háttéranyagok PDF formátumban, melyek összesített mérete: kb. 550MB

Források: A filmek Johanyák Zsolt Csaba, Kovács Péter és Göcs László jegyzetei alapján készültek. Mindhárman a Kecskeméti Főiskola Informatika Tanszékének tanárai. A lemezeken szerepelő, felhasználható gyakorlatokat a Windows esetében Imre Mihálytól, a Miskolci Egyetem Általános Informatika Tanszékének tanárától vettem át és alakítottam egy Szakképzési Centrum Informatikai Középiskolájában megvalósíthatóra. A 2008-as videókon megjelenik Gál Tamás is a Microsoft Magyarország rendszermérnöke, akitől nagyon sokat tanulhattunk már az elmúlt években. A „Petrikes gyakoroltató feladatsorok“ az intézményünkben kifejlesztett okatató munka eredményei.

Teljes méret: 4,37GB (tömörítetlenül)

Készítette: Csatlós István, a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziumának informatika tanára, 2016 augusztusában.

 

PÉLDA OKTATÓVIDEÓ:

OKTATÓVIDEÓ-LISTA:

Az okatatóvideók teljes terjedelme meghaladja a 18 órát, ill. a 4GB-ot,
mp4-es formátumban.

A videók mellett a kedves érdeklődő megrendelők, felhasználók részére elérhetővé teszem a feladatmegoldásokhoz szükséges programok telepítő fájljait.

 Mindezeken kívül hasznos elméleti segédanyagokat is elhelyeztem a csomagban.

 Célközönségem a rendszergazdák, az informatika iránt érdeklődők, s elsősorban a szakmai informatikát tanító középiskolai kollégáim. Nekik ajánlom a csomagot induló 15.000Ft-os áron. Terveim között szerepel a Linuxról, ill. a hálózatbiztonságról szóló rész elkészítése is.

 

Üdvözlettel:

Csatlós István, informatika tanár

Dunakeszi, 2016-09-01.

 

Üdvözlettel: Csatlós István

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

FEL